Gennem mange år har vi leveret udvendig solafskærmning af høj svensk kvalitet til både professionelle og private kunder. Vores solafskærmning har et kraftigt stel af højstyrke aluminium (samme type, som bruges til landingsstel på fly). Dugen er imprægneret, og spændt meget stramt op, så regnvand lettere løber af, og afskærmningen bliver mindre modtagelig for skidt og snavs. Derfor kan vores solafskærmning holde – og holde sig pæne – i rigtig mange år. Er du interesseret i at høre nærmere om vores udvalg eller dine muligheder med udvendig solafskærmning, så kontakt os i dag. Vi arbejder primært i Glesborg, Grenå og Hornslet omegn.

Få et uforpligtende tilbud

Fordele ved udvendig solafskærmning

Selvom målet med udvendig og indvendig solafskærmning er meget ens, er de alligevel så forskellige at der er fordele og ulemper at spotte ved hver metode og situationer hvor den ene metode er generelt bedre.

Skal du have opsat solafskærmning til en bolig eller bygning med mange vinduer eller glasfacader, så er udvendig solafskærmning det bedre alternativ. Fordelen ved at benytte solafskærmningen på den ydre side af glasset er at forhindre solen i at varme glasset op, og derved overføre den varme til lokalerne i bygningen. Dette er typisk at foretrække for firmaer, da et tungt indeklima er dårligt for medarbejderne og det har vist sig at have en dårlig effekt på effektiviteten af ansatte.

Vi hjælper derfor ofte professionelle virksomheder med monteringen af udvendige løsninger til solafskærmning.

Ønsker du udvendig solafskærmning til din private bolig hjælper vi naturligvis også gerne.

Utallige muligheder for solafskærmning

Når det gælder solafskærmning til bygningens eksteriør har du et hav af muligheder. Du kan se dem alle herunder. Ønsker du at hører mere om udvendig solafskærmning, har du brug for rådgivning eller har du allerede valgt hvilken afskærmning du vil have?

Så kontakt os i dag på tlf. 30 91 51 41 for en snak om mulighederne. Vi er også tilgængelige via besked gennem kontaktformularen her på siden eller direkte til vores e-mail info@bsm-montage.dk.

Se vores arbejde for København Kommune – kunstbelysning lamelskærm i tunnel under Tomsgårdsvej.

Klik for at se udvalget af Lamelafskærmning »

Elegant markise med eksklusivt og diskret design. Den tætsluttende kassette harmonerer pænt med facaden, og beskytter dugen, når markisen ikke er i brug.

Klassisk vinduesmarkise i en beskyttende aluminiumsliste. Du vælger selv hvilken styring, du ønsker. En smidig og komfortabel løsning til et godt indeklima.

En ekstra kraftig og robust markise til større vinduespartier. Anvendes med fordel under tagudhæng, men kan også leveres med eget aluminiumstag.

Elegant markise med cylinderformet kassette. En smart løsning til især høje vinduer, hvor en almindelig markise ikke er specielt anvendelig.

Moderne designet vertikalmarkise med cylinderformet kassette. En praktisk løsning for store vinduer. Leveres oftest med halv-transparent screenvæv dug. Fås med dug i forskellige grader af lystæthed.

Alsidig og robust valg. Kan eksempelvis bruges som screengardin, terassetag eller afskærmning på indbyggede altaner. Kraftige indbyggede fjedre spænder dugen, så den kan klare selv hårde storme uden problemer.

Facadepercienne tilpasset til villabrug, med effektiv solbeskyttelse, frit udsyn og skyde/jalousifunktion. Samme funktionelle afskærmning som de større varianter, men i et mere kompakt design.

Den mest effektive løsning for afskærmning af solvarme. Kraftige justerbare aluminiumsprofiler beskytter mod solen, uden at hindre udsynet. Har desuden skyde/jalousifunktion.

Elegant fast skærmløsning, der kan vippes, hvis man har brug for det. Aluminiumsprofilerne har en smart vingeform, og kan pulverlakeres i valgfri kulør.

En fast skærm helt i aluminium. En meget robust konstruktion, som med fordel kan pulverlakeres, så den smelter pænt ind i facaden.

Silkeborg sejlklub

Skole i Sønderborg

Det nye skolehjem på Den jydske håndværkerskole i Hadsten.

5 stk screen monteret på deres nye super flotte kontorbygning hos BRDR. Torsen servicecenter i Nimtofte.

Opfriskning af 2 ældre markiser, bestående af et par nye flotte due, og et service af de mekaniske dele på markisen.

Monteret på Syddansk Universitet