Gennem mange år har vi leveret solafskærmning af høj svensk kvalitet til både professionelle og private kunder. Vores solafskærmning har et kraftigt stel af højstyrke aluminium (samme type, som bruges til landingsstel på fly). Dugen er imprægneret, og spændt meget stramt op, så regnvand lettere løber af, og afskærmningen bliver mindre modtagelig for skidt og snavs. Derfor kan vores solafskærmning holde – og holde sig pæne – i rigtig mange år.

Se vores arbejde for København Kommune – kunstbelysning lamelskærm i tunnel under Tomsgårdsvej.

Klik for at se udvalget af Lamelafskærmning »

Elegant markise med eksklusivt og diskret design. Den tætsluttende kassette harmonerer pænt med facaden, og beskytter dugen, når markisen ikke er i brug.

Klassisk vinduesmarkise i en beskyttende aluminiumsliste. Du vælger selv hvilken styring, du ønsker. En smidig og komfortabel løsning til et godt indeklima.

En ekstra kraftig og robust markise til større vinduespartier. Anvendes med fordel under tagudhæng, men kan også leveres med eget aluminiumstag.

Elegant markise med cylinderformet kassette. En smart løsning til især høje vinduer, hvor en almindelig markise ikke er specielt anvendelig.

Moderne designet vertikalmarkise med cylinderformet kassette. En praktisk løsning for store vinduer. Leveres oftest med halv-transparent screenvæv dug. Fås med dug i forskellige grader af lystæthed.

Alsidig og robust valg. Kan eksempelvis bruges som screengardin, terassetag eller afskærmning på indbyggede altaner. Kraftige indbyggede fjedre spænder dugen, så den kan klare selv hårde storme uden problemer.

Facadepercienne tilpasset til villabrug, med effektiv solbeskyttelse, frit udsyn og skyde/jalousifunktion. Samme funktionelle afskærmning som de større varianter, men i et mere kompakt design.

Den mest effektive løsning for afskærmning af solvarme. Kraftige justerbare aluminiumsprofiler beskytter mod solen, uden at hindre udsynet. Har desuden skyde/jalousifunktion.

Elegant fast skærmløsning, der kan vippes, hvis man har brug for det. Aluminiumsprofilerne har en smart vingeform, og kan pulverlakeres i valgfri kulør.

En fast skærm helt i aluminium. En meget robust konstruktion, som med fordel kan pulverlakeres, så den smelter pænt ind i facaden.

Silkeborg sejlklub

Skole i Sønderborg

Det nye skolehjem på Den jydske håndværkerskole i Hadsten.

5 stk screen monteret på deres nye super flotte kontorbygning hos BRDR. Torsen servicecenter i Nimtofte.

Opfriskning af 2 ældre markiser, bestående af et par nye flotte due, og et service af de mekaniske dele på markisen.

Monteret på Syddansk Universitet