Vi klarer støjdæmpningen med støjafskærmninger

Gennem mange års erfaring har vi støjdæmpnings løsninger til alle. Det kræver forskellige typer af støjdæmpning for at opnå det optimale resultat, alt efter lokalestørrelse, indretning mv.

BSM støjskærme anvendes i produktionslokaler, lagerhaller og værksteder – i miljøer fra tung metalindustri til laboratorier og fødevarevirksomheder med de strengeste hygiejnekrav. Der er skærme til både absorption og reduktion – til dæmpning af det almene støjniveau, til rumdeling, til afskærmning af støjkilde eller arbejdsstation – ja endda til inddækning af den støjende maskine. 

Fælles for alle vores støjdæmpende afskærmninger, er at de tilpasses 100% til din opgave. 

Vores løsninger er lydtætte og brandsikre, samt lette at rengøre, så du undgår støv og skidt omkring installationerne. Vi er kvalitetsbevidste, derfor benytter vi kun kvalitetsmaterialer, der er brandhæmmende.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Fornuftig investering

Desuden er BSM støjskærme en fornuftig investering. Det er altid muligt at udbygge løsningen – og foretage investeringen etapevis. På den måde kan støjafskærmningen følge den naturlige udvikling af produktionsapparatet.

Se alle vores produkter indenfor støjafskærmning her »

Nemt og hurtigt

Støjmåling

Hos BSM har vi mange års erfaring i at tolke støjmålinger – kundens egne eller myndighedernes. Vi bistår således gerne med at omsætte målinger og påbud til konkrete løsninger, der opfylder kravene. BSM udfører ikke selv støjmålinger, men samarbejder med landets førende inden for området. Vi er derfor også gerne behjælpelige med at få udført støjmålinger.

Tilbud på støjdæmpning

BSM gør det let og overskueligt at vælge og beslutte. Vi ser på opgaven, vi rådgiver om mulige løsninger, vi måler op, vi udarbejder et løsningsforslag, vi kalkulere en pris og giver et godt tilbud – og vi forklarer hvad tilbuddet omfatter. Hvis det ønskes, fremsætter vi også gerne forslag til en arbejdsfordeling mellem kunde og BSM.

Montering af støjafskærmning

BSM leverer en nøglefærdig løsning inkl. Montering og kvalitetskontrol. Vores erfarne montører opererer over hele landet, både i forbindelse med montering af nye støjskærme og efterfølgende i forbindelse med service og vedligeholdelse. Bliver der brug for anden assistance, hjælper BSM også gerne.

Kontakt os i dag

Er du interesseret, kan du kontakte os i dag på tlf. 30 91 51 41, via e-mail info@bsm-montage.dk eller direkte gennem vores kontaktformular her på siden.

stoj