Solafskærmning er ikke bare solafskærmning

Nutidens boliger har i dag store glaspartier, som gør, at rummet kan risikere at overophede indenfor om sommeren. Med den rette solafskærmning kan du holde solens stråler ude, så det kan være behageligt at opholde sig indendørs. Solafskærmning er en god måde at regulere temperaturen i et rum.

Vi har masser af indendørs løsninger, som skærmer for solen, men tit vil det også være en god ide med udvendig solafskærmning så som en markise eller facadepersienner. Med en udendørs solafskærmning bliver varmestrålerne blokeret før de når vinduet, og strålernes varme kan derfor ikke trænge ind.

Indendørs solafskærmning kan også have isolerende effekt om vinteren, da den holder kulden ude og varmen inde. Med den rigtige løsning kan din energiregning falde lidt.

Hos BSM Montage tilbyder vi en bred vifte af solafskærmning til både indvendig og udvendig montage i den bedste kvalitet.

Solafskærmning i høj kvalitet til både erhverv og privat

Det danske vejr byder på storm, regn og rusk, derfor er det vigtig, at du vælger udendørs solafskærmning, som kan holde til at sidde ude i alt slags vejr – og som holder sig pæn år efter år med et minimum af vedligeholdelse. Vores udendørs solafskærmning har et kraftigt stel af højstyrke aluminium, dugen er imprægneret og spændt meget stramt op, så regnvand lettere løber af, og markisen bliver mindre modtagelig for skidt og snavs.

Hos BSM Montage har vi i mange år leveret solafskærmning af høj svensk kvalitet fra Nimex til både erhvervs og private kunder. Vi står for opmåling, leveringen og monteringen af solafskærmning, så det eneste du skal gøre, er at fortælle os hvor den hænge. Har du brug for specielle løsninger, så klare vi også det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på solafskærmning

Ring til os på telefon 30 91 51 41, og få et uforpligtende tilbud eller kontakt os via vores kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål ang. Solafskærmning.

Se vores solafskærmnings galleri »