BSM montage
Møllevej 15, Bønnerup Strand,
8585 Glesborg
Tlf: +45 30 91 51 41
Mail: info@bsm-montage.dk

BSM Montage.: CVR 26970385

Erfaring med Sol og Støj afskærmning siden 1989.

BSM Montage er et godt valg.

Bjarne Rasmussen har arbejdet med solafskærmning siden 1989. De første år som montør i firmaet Dasolas, der i mange år har været førende på markedet for kvalitets solafskærmning. Men i 2003 besluttede han at starte for sig selv, og stiftede firmaet BSM montage.
Høj kvalitet.
Siden er det gået slag i slag. Altid med salg og montage af kvalitetsprodukter i højsædet. I første omgang var det produkter fra Dasolas, indtil de måtte lukke i 2008. I dag forhandler BSM montage produkter i samme høje kvalitet.
Vi løser alle opgaver.
Men det er ikke kun produkterne, der er i orden. De mange års erfaring med at montere solafskærmning gør, at BSM Montage kan løse alle opgaver inden for afskærmning. Selv de, der umiddelbart virker umulige. Flere af firmaets montører har selv en fortid hos Dasolas.
De mange års erfaring med at montere solafskærmning gør, at BSM montage kan løse alle opgaver. Selv de, der umiddelbart virker umulige. Flere af firmaets montører har selv en lang erfaring med afskærmning.
Derfor er BSM montage et godt valg, uanset om det drejer sig om en enkelt markise, en privat villa, eller solafskærmning på en hel facade af et nyt kontorhus. BSM montage kan det hele.

BSM Montage Støjafskærmning.
BSM Montage støjskærme anvendes i produktionslokaler, lagerhaller og værksteder – i miljøer fra tung metalindustri til laboratorier og fødevarevirksomheder med de strengeste hygiejnekrav. Der er skærme til både absorption og reduktion – til dæmpning af det almene støjniveau, til rumdeling, til afskærmning af støjkilde eller arbejdsstation – ja endda til inddækning af den støjende maskine.
Fælles for alle vores støjdæmpende afskærmninger, er at de tilpasses 100% til din opgave.
 Vores løsninger er lydtætte og brandsikre, samt lette at rengøre, så du undgår støv og skidt omkring installationerne. Vi er kvalitetsbevidste, derfor benytter vi kun kvalitetsmaterialer, der er brandhæmmende.
Desuden er BSM støjskærme en fornuftig investering. Det er altid muligt at udbygge løsningen – og foretage investeringen etapevis. På den måde kan støjafskærmningen følge den naturlige udvikling af produktionsapparatet.
Tilbud på støjafskærmning.
Hos BSM har vi mange års erfaring i at tolke støjmålinger – kundens egne eller myndighedernes. Vi bistår således gerne med at omsætte målinger og påbud til konkrete løsninger, der opfylder kravene. BSM udfører ikke selv støjmålinger, men samarbejder med landets førende inden for området. Vi er derfor også gerne behjælpelige med at få udført støjmålinger.
BSM gør det let og overskueligt at vælge og beslutte. Vi ser på opgaven, vi rådgiver om mulige løsninger, vi måler op, vi udarbejder et løsningsforslag, vi kalkulere en pris og giver et godt tilbud – og vi forklarer hvad tilbuddet omfatter. Hvis det ønskes, fremsætter vi også gerne forslag til en arbejdsfordeling mellem kunde og BSM.
Montering af støjafskærmning.
BSM leverer en nøglefærdig løsning, inkl. montering og kvalitetskontrol. Vore erfarne montører opererer over hele landet – både i forbindelse med montering af nye støjskærme og efterfølgende i forbindelse med service og vedligeholdelse. Bliver der brug for anden assistance bistår BSM også gerne.

BSM Montage er et godt valg enten det er Sol eller Støj afskærmning.

 

biler-undersider