Plisségardiner er både dekorative og praktiske. De kan både anvendes som frithængende, og monteres imellem to lag glas. Hos BSM har vi længe hjulpet vores kunder i bl.a. Glesborg, Grenå og Hornslet med levering og montering af bl.a. plisségardiner.

Ring og hør nærmere

Hvad er plisségardiner?

I korte træk kan plisségardiner beskrives som en kombination af persienner og rullegardiner. Som rullegardiner er plisségardinet lavet af stof der er målt op så det passer til vinduets bredde. Dette stof kan foldes sammen så det ikke forstyrre øjet når gardinerne er rullet helt op og ikke er i brug.

Som med persienner har man ofte et monteret snoretræk eller lignende for hurtigt at kunne trække gardinet sammen.

Hvilket plisségardin skal du vælge?

Er du i tvivl om hvilket plisségardin der vil passe bedst til dine behov kan du altid ringe til os og få en samtale om dine behov og ønsker. Så giver vi gerne vores anbefaling. Alternativt kan du læse mere om dine muligheder herunder.

Med en transparent eller semi-transparent løsning stopper du nysgerrige forbigående fra at kigge ind og samtidig tillader gardinerne stadig at sollyset kan trænge nok igennem til at give din bolig naturligt lys, der ikke blænder.

Ønsker du at afskærme solen mere har du også muligheden for en helt uigennemsigtig løsning. Du kan sågar får et plisségardin der kan trækkes op og ned på samme tid. Hvilket gør at du kan placere gardinet i midten af vinduet og lade lyset skinne inde fra bunden og toppen af vinduet hvis det er det du vil. Med denne type har du fuld kontrol over hvor skyggen og sollyset rammer i din bolig. Denne løsning kaldes også for Up´n´Down-typen.

Ønsker du komplet mørklægning kan du også det med plisségardiner. Dette er især anvendt i stuer og soveværelser.

Fordele ved plisségardiner

Et af fordelene ved denne type gardiner er især tydelig i Up´n´Down-typen. Du får muligheden for at blokere solen mere præcist end nogensinde før. Dette gør at du kan nyde naturlig lys uden at blive blændet som aldrig før.

Og skal du have rengjort dine gardiner kan du let trække gardinet ud og tørre dem af med en hårdt opvredet klud. Kræver det en mere grundig rengøring, kan du også let afmontere det og rengøre det forsigtigt med bruseren. Vær dog opmærksom på ikke at bukke eller folde din plisségardiner når du rengøre dem.

Har du spørgsmål til os angående montering, opmåling, rengøring eller andet, så tøv ikke med at spørge os. Vi står altid til rådighed så vi kan give dig den bedst mulige oplevelse med disse fantastiske gardiner.

Kontakt os og få et tilbud

Ønsker du at få monteret nogle ny plisségardiner i din bolig? Så kontakt os via tlf. 30 91 51 41, kontaktformularen her på siden eller via vores e-mail info@bsm-montage.dk.

Vi glæder os til at hører fra dig.