Mangler du en gardinløsning til kontoret eller hjemmet, så er persienner et enestående valg? Vi har længe hjulpet kunder i Glesborg, Grenå og Hornslet omegn med levering og montering af persienner og andre gardinløsninger. Med persienner får du en fleksibel løsning der giver dig kontrol over sollysets indfald. En persienne er både en effektiv solafskærmning og en stilfuld dekoration til hjemmet eller kontoret. Det kan leveres i mange farvekombinationer og med lamelbredde på enten 25 mm eller 50 mm.

Kontakt os og hør nærmere

Persienner - et populært valg

Persienner er et af de mest populære valg når det gælder gardiner. Dette skyldes deres anvendelighed i ethvert miljø. De er perfekte til kontoret da de er praktiske og kan fås til en billig pris. Samtidig kan de fås i stilrene versioner der passer til ethvert hjem.

Udover det er deres funktionalitet alt hvad man kan bede om i en gardinløsning. Du kan hurtigt og let rulle for eller fra. Og ønsker du en smule lysindfald er det blot op til dig hvilken vinkel du giver lamellerne.

Få professionel hjælp

Når det kommer til monteringen af dine nye gardiner kan du altid regne med os. Vores erfaring med opsætning af diverse gardintyper gør os til det perfekte valg. Med professionel hjælp slipper du også for bøvlet. Vi sørger altid for at monteringen er lige og vi går ikke før du er tilfreds med resultatet.

Rengøring af persiennerne

Når du uundgåeligt skal til at rengøre dine nye persienner kan du bruge en microfiberklud eller en hårdt opvredet klud med opvaskemiddel. Du kan også benytte en vådserviet. Det er dog vigtigt at du tager en forsigtig tilgang til arbejdet. Presser du for hårdt med kluden kan du nemlig risikere at danne uheldige knæk i lamellerne.

Få et godt tilbud

Er du interesseret i persienner som din nye gardinløsning til kontor eller hjem? Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Du kan få fat i os på tlf. 30 91 51 41, mail info@bsm-montage.dk eller via vores kontaktformular her på vores hjemmeside.

Vi glæder os til at hører fra dig.