Står du og mangler en markise? Hos BSM har vi mange års erfaringer i solafskærmning, vores markiser er i den bedste kvalitet og kommer fra Nimex i Sverige. En markise er ikke bare en markise, der findes flere forskellige typer af markiser så som faldarms markise og markisolette m.m. Vinduesmarkiser er den perfekte løsning til solafskærmning, den er kendetegnet ved den store udfaldsvinkel. De anvendes oftest på bl.a. kontorer, institutioner, restauranter samt på villaer m.m.

Markiser til alt slags vejr

Det bliver hurtig varmt når solen kommer frem og skinner, ikke kun udenfor men også indenfor, derfor giver vinduesmarkiser et køligere indeklima. Markiser er derfor en god investering både for de private og erhverv. Det er vigtigt at kigge på, hvad markisen skal bruges til og hvilke muligheder der er på bygningen.

Vores markiser er lavet, så de kan holde til at være ude i alt slags vejr, og de holder sig pæne år efter år. Vi har udstyret markiserne med et kraftigt stel af højstyrke aluminium, dugen er imprægneret og spændt stramt op. 

Få markiser der er tilpasset til dit behov

Uanset hvilken markise du vælger, vil vi tilpasse den efter dine ønsker og behov. Vi kommer ud og står for opmålingen, vi står også for leveringen og monteringen af markiser, så du skal blot fortælle os hvor markisen skal hænge. Vi er også friske på at klare specielle løsninger, så kontakt os endelig

Elegant markise med eksklusivt og diskret design. Den tætsluttende kassette harmonerer pænt med facaden, og beskytter dugen, når markisen ikke er i brug.

Klassisk vinduesmarkise i en beskyttende aluminiumsliste. Du vælger selv hvilken styring, du ønsker. En smidig og komfortabel løsning til et godt indeklima.

En ekstra kraftig og robust markise til større vinduespartier. Anvendes med fordel under tagudhæng, men kan også leveres med eget aluminiumstag.

Elegant markise med cylinderformet kassette. En smart løsning til især høje vinduer, hvor en almindelig markise ikke er specielt anvendelig.

En stor baldakin monteret i København