Hos BSM tilbyder vi levering og montering af lamelgardiner i Glesborg, Grenå og Hornslet omegn. Lameller er en klassisk gardinløsning der både er funktionel og stilren. De er især perfekte til større vinduespartier som typisk findes i nyere huse.

Kontakt os i dag for et tilbud

Fleksibel solafskærmning med lamelgardiner

Med disse gardiner kan du selv vælge mængden af gennemskinnelighed. Ved hjælp af et snoretræk kan du justere lamellernes vinkel så sollyset bliver fuldstændig udelukket, roter dem 90% og få klar gennemskin eller giv dem en beskeden vinkel så sollyset kan gør sig bemærket uden at være overvældende.

Montering af lamelgardiner

Lamelgardiner kan leveres med en lamelbredde på enten 89 mm eller 127 mm. Håndteringen kan monteres i enten højre eller venstre side, ligesom lamellerne kan skydes sammen til højre, venstre eller deles på midten og samles i begge sider.

Find den helt rette løsning

Lamelgardiner kommer i flere forskellige mål, farver og materialer. Du har derfor et hav af muligheder og det er naturligvis vigtigt for resten af lokalet at de helt rette gardiner bliver valgt, så det passer sammen med resten af rummet.

Har du brug for professionel indvending, kan du altid tage fat i os for ekspert rådgivning, Med vores mange år i branchen ved vi hvad der fungere godt sammen. Så har du nogle spørgsmål overhovedet, hjælper vi gerne.

Den perfekte løsning afhænger naturligvis af hvad dit mål er med gardinerne. Som nævnt i ovenstående afsnit, kan du selv vælge hvor meget gennemskin du ønsker ved at rotere lamellerne. Men du kan også bedre afskærme solen med en mørkere farve og det rette materiale, hvis du ønsker mørklægning af rummet via dine lamelgardiner. Dette er især en populær løsning i stuen og soveværelser til både børn og voksne.

Få et uforpligtende tilbud på lamelgardiner

Er du interesseret i at få sat nye lamelgardiner op i jeres bolig? Så giv os et kald i dag på tlf. 30 91 51 41 for en snak om dine behov og målene på vinduerne. Du kan også skrive målene og dine ønsker til os på mail info@bsm-montage.dk, eller gennem vores kontaktformular her på vores hjemmeside. Så kontakter vi dig igen hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på nogle flotte gardiner der passer lige til dit behov.