Mørklægningsgardiner er den perfekte løsning, hvis du ønsker er træt af at blive blændet af solens stråler. Hos BSM har vi arbejdet med gardiner og solafskærmning i mange år. Vi arbejder ofte omkring Glesborg, Grenå og Hornslet men bevæger os gerne vidt omkring. Har du brug for hjælp til at vælge den optimale løsning indenfor mørklægning, kan vi også hjælpe dig med professionel rådgivning grundet i vores mange års erfaring.

Giv os et kald i dag

Total eller delvis mørklægning?

Når det kommer til mørklægningsgardiner er der flere muligheder. Nogle ønsker at afskærme solen 100%, hvor andre er tilfredse med at en delvis løsning.

Om der er behov for 100% mørklægning er naturligvis et spørgsmål om præference. Men der er også nogle tilfælde hvor det ene er oftere brugt end det andet. Soveværelset er f.eks. et typisk sted mange vælger at få installeret mørklægningsgardiner med komplet afskærmning af solen. I køkkenet er det dog mere normalt med gardiner med ordinær solafskærmning. Stuen er meget forskellig fra person til person.

I bund og grund er det helt op til dig og dine behov

Mørklægningsgardiner til erhverv, det offentlige og private

Mørklægning er nyttigt i mange situationer. Det er smart hvis man skal se en film i dagtimerne, hvis man ønsker at mørklægge soveværelset, hvis der skal foretages en præsentation i skolen via skærme og meget mere. Derfor tilbyder vi vores service til erhvervskunder, offentlige bygninger som bl.a. skoler, og til private. Vi står altid klar til at hjælpe dig med levering, montering og rådgivning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i nye mørklægningsgardiner, så kontakt os i dag. Du kan altid få fat på os via tlf. 30 91 51 41, hvor vi så kan få en samtale om dine behov. Passer det dig bedre at sende en mail, kan du naturligvis også det. Du kan skrive til os via vores e-mail info@bsm-montage.dk eller vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så snart vi kan med et uforpligtende tilbud på mørklægningsgardiner der passer lige til dine behov.