I mange år har vi hos BSM hjulpet kunder med de bedste løsninger indenfor indvendig solafskærmning. Vores produkter er af svensk kvalitet og vi tilbyder vores service til både erhvervskunder og private i Glesborg, Grenå og Hornslet omegn.

Få et uforpligtende tilbud

Anvend indvendig solafskærmning korrekt

Typisk vil du få den bedste effekt ved at bruge indvendig solafskærmning sammen med udvendig. Men det er naturligvis ofte at folk vælg enten den ene eller anden da det afhængig af materiale og produkt kan være en rigeligt i sig selv.

Indvendig solafskærmning kommer jo netop i mange forskellige materialer og former. Nogle klare sig med helt ordinære gardiner og synes det er nok. Men ønsker man at holde solen helt ude er man nødt til at gå mere over i det vi kalder mørklægningsgardiner. Med denne type solafskærmning kan du udelukke solen fuldstændig fra lokalet og de kommer i mange forskellige typer.

Fordele ved indvendig solafskærmning

Ved at afskærme solen slipper du for de skarpe solstråler direkte i hovedet. Folk anvender derfor ofte mørklægningsgardiner i soveværelset, da der ikke er noget værre end at blive vækket af et blændende lys.

En anden fordel er at rummet forholder sig koldere da den naturlige varme fra solen har svære ved at trænge igennem. Dette vil have en positiv effekt på indeklimaet i din bolig. Dette gælder især ældre boliger, da god isolering og ventilation oftere ses i nyere huse.

Tag os gerne med på råd

Har du brug for vores hjælp med at finde den optimale løsning til lige netop din situation, hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning. Vores erfaring indenfor branchen og med disse materialer gør os til den perfekte sparringspartner hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag på tlf. 30 91 51 41, mail info@bsm-montage.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på en effektiv indvendig solafskærmning til dit behov.

Screendug kaldes også teknisk dug, og giver en god afskærmning for varmen, samtidig med at lyset slippes ind, og man bevarer kontakten med udsigten.

Plisségardiner er både dekorative og praktiske. De kan både anvendes som frithængende, og monteres imellem to lag glas.

Lamelgardiner kan leveres med en lamelbredde på enten 89 mm eller 127 mm. Håndteringen kan monteres i enten højre eller venstre side, ligesom lamellerne kan skydes sammen til højre, venstre eller deles på midten og samles i begge sider.

En persienne er både en effektiv solafskærmning og en stilfuld dekoration til hjemmet eller kontoret. Kan leveres i mange farvekombinationer og med lamelbredde på enten 25 mm eller 50 mm.

Vi leverer også forskellige former for indvendig mørklægning. Både professionelle løsninger, og løsninger til private hjem.

I byen Laven, nær Silkeborgsøerne.

2 stk. screen på en kvist tagterrasse.