Facadepersienner er ikke kun et af de mest effektive løsninger inden for solafskærmning. Det er også en moderne og elegant løsning der ofte bruges til bl.a. skoler, virksomheder og sågar private hjem.

Kontakt os og hør nærmere

Forskellen mellem ordinære og facadepersienner

Udover at den ene type er inde i huset og den anden er udenfor, er der en helt del der differentiere de to typer persienner. Den primære forskel er deres effektivitet når det gælder solafskærmning. Med udvendig solafskærmning som facadepersienner får du en løsning der blokere sollyset og varmen derfra. Af den grund bruges udvendige persienner ofte i skoler og på arbejdspladser. Da varmen kan være med til at skabe tung luft, og tung luft medføre hovedpine og lav produktivitet.

Facadepersienner er naturligvis også lavet af mere slidstærkt materiale da det udsættes for naturens elementer.

Facadepersienner A50 & A80

Hos BSM arbejder vi typisk med facadepersienner A50 og A80 hvor du får frit udsyn samme funktionelle afskærmning som de større varianter, men i et mere kompakt design.

Persiennerne kan automatiseres

Det smarte ved udvendige persienner er at du kan automatisere dem og betjene dem med en fjernbetjening. Du har sågar mulighed for at koble dem til dit wifi og Smart Home så dine persienner er styret via en app.

Facadepersienner til det offentlige, erhverv og private

Hos BSM går vi op i at levere den bedste løsning til alle vores kunder. Vi hjælper kunder i det offentlige, erhverv og private. Så uanset situationen er vi altid klar til at hjælpe dig. Vores arbejde med forskellige gardinløsninger igennem årene har gjort os til den perfekte sparringspartner. Så leder du efter hjælp til levering og montering af facadepersienner i Glesborg, Grenå og Hornslet omegn så tøv ikke med at give os et kald.

Kontakt os for et tilbud

Giv os et kald på tlf. 30 91 51 41 for en uforpligtende snak. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular her på siden eller direkte til vores e-mail info@bsm-montage.dk. Så vender vi tilbage med et stærkt tilbud.