dbarrier

Alt-i-én beskyttelse

dBarrier® er en alt-i-én beskyttelse, der er designet til at blive sat på ringsystem stilladser, mens dit projekt er under opførelse, renovering, vedligeholdelse eller nedrivning. Med dBarriers® brede anvendelsesmuligheder, som midlertidig afskærmning ved vejarbejde og sportsbegivenheder, bidrager dBarrier® til at forbedre miljøet for både arbejdstagere og beboere i det omkringliggende område. Uanset om det er for en uge eller et år, så er dBarrier® klar til nye opgaver, når arbejdet på stedet er afsluttet.

  • Støjreduktion med en R-værdi på 21,2 dB.
  • Vejrbeskyttelse som beskytter mod barske vejrforhold.
  • Energi-og omkostningsbesparelser.
  • Hurtig og nem monteringsteknologi.

Fastener® systemet

dBarrier® er sikret med hjælp fra det nye Fastener® system. Systemet er lavet af rustfrit fjederstål, der giver mulighed for hurtig og effektiv omgruppering fra en arbejdsplads til en anden.

Nemt at samle

Samlingen af dBarrier® er let og sker indefra, stående på stilladser og kræver ingen værktøj eller hjælpemidler.

Høj kvalitet lavet af sikre materialer

dBarrier® er et produkt af høj kvalitet med en lang holdbarhed. dBarrier® er lavet af materialer, der er brandsikret, høj UV-stabilitet og overfladen er beskyttet mod fugt og vand. Med dBarriers® fremragende modstandsdygtighed over for mekanisk stress, vil det være til din rådighed i årevis.

dBarrier® er designet til at fungere lige så godt ude på Nordsøen som til varmere himmelstrøg. dBarrier® hjælper med dit arbejde i alle årstider, og med dBarrier® på plads, øger du alles sikkerhed og nydelse.

Se vores dBarrier støjafskærmnings galleri »